Werk

Hieronder vind je een overzicht van wat ik jou te bieden heb. Meer informatie per dienst vind je door op de link van de diensten te klikken. Per onderdeel geef ik uitleg over de mogelijkheden, laat ik voorbeelden zien en de prijzen.

Vrij werk

Hier vind je een overzicht van mijn moderne en kleurrijke schilderijen.

De prijs staat vermeld bij elk schilderij. Heb je belangstelling voor een schilderij of wil je meer informatie, klik dan op de link naast de foto van een het schilderij. Van sommige schilderijen zijn ook zeer betaalbare reproducties te koop bij mijn shop bij Werk aan de Muur. Door op de link te klikken naast de foto van het schilderij, komt je direct terecht bij dit schilderij op mijn shop.

Opdrachten

Naast vrij werk, werk ik ook graag  in opdracht. Regelmatig kom ik bij mensen thuis, komen mensen bij mij of is er mailcontact over de eigen wensen en ideeën. Bekijk de mogelijkheden en de prijzenlijst. En laat je inspireren door mijn eerdere opdrachten!

Portretten

Ik schilder regelmatig portretten. Dit maak ik aan de hand van geleverde foto’s, het liefst in hoge resolutie. Ook hier leg ik alle mogelijkheden uit, vermeld ik de prijzenlijst en laat ik eerdere portretten zien.

Trouw -en geboortekaarten

Ga je binnenkort trouwen en zoek je een originele trouwkaart? Of krijgen jullie een kindje en wil je graag een unieke geboortekaart? Naar eigen wensen en ideeën maak ik graag een kaart voor jullie! Hier vind alle informatie en zie je een overzicht van mijn kunst trouw- geboortekaarten.

Muurschilderingen

Mooie blikvangers maak ik op muren in woon-, baby- en de kinderkamer of bij bedrijven en horeca. Laat je inspireren door mijn muurschilderingen . Voor meer informatie over mijn werkwijze, prijsvorming en voorbeelden van muurschilderingen, wil ik je verwijzen naar mijn website www.janetedensmuurschilderingen.nl.

Workshops

Tijdens de workshop Mixed Media portret schilderen leer ik je hoe je in lagen moet werken, welke materialen en technieken er zijn en werk je met verschillende mediums. Ik hoop dat je na een workshop veel geleerd hebt en zelf verder kunt gaan met schilderen. Voor meer informatie over deze workshop klik hier.