Werk

 

Vrij werkMixed media schilderlessen in Groningen

Hier vind je een overzicht van mijn moderne en kleurrijke schilderijen.De prijs staat vermeld bij elk schilderij. Heb je belangstelling voor een schilderij of wil je meer informatie, klik dan op de link naast de foto van een het schilderij. Van sommige schilderijen zijn ook zeer betaalbare reproducties te koop bij mijn shop bij Werk aan de Muur. Door op de link te klikken naast de foto van het schilderij, komt je direct terecht bij dit schilderij op mijn shop.

opdracht fam Willemsen foto1

Werk in opdracht

Wil je een schilderij laten maken in de kleuren en formaat naar wens? Heb je eigen ideeën of favoriete songteksten? Klik dan op Werk in opdracht. Hier vind je mijn werkwijze en een overzicht van eerdere opdrachten.

 

portret laten schilderen popartstijl kleurrijk acryl en mixed media

Portretten

Wil je een portret geschilderd hebben van je (klein) kind, kinderen, collega, familielid of van het hele gezin in mijn stijl, acryl en mixed media, kijk dan naar mijn werkwijze, mogelijkheden, prijzen en overzicht.

 

martinitoren

Martinitoren

Als stadjer schilder ik graag de Martinitoren. Het staat symbool voor de stad en provincie Groningen en schilder deze icoon dan ook graag in mijn eigen stijl met acryl en mixed media achtergronden. Ook in opdracht maak ik geregeld een schilderij met de Martinitoren. Kijk op mijn site naar voorbeelden. Of volg mij op Instagram of Facebook. Ook te koop bij Werkaandemuur.

IMG_20200424_124925_859Martinitorentjes

Zoals ik hierboven al omschrijf, de Martinitoren staat symbool voor de stad Groningen en omstreken. Op mini canvasdoekjes van 10x10cm maak ik een schilderijtje met de Martinitoren. Leuk om cadeau te geven aan iemand. Het is ook mogelijk om de mini Martinitorentje als relatiegeschenk te geven aan klanten, werknemers of scholieren. Kijk op de site naar mijn werkwijze en mogelijkheden.